Dubbel & dwars genoten we ik en mijn moeder van onze mini zee vakantie (blij dat je hier bent)  warm na zomers weer zon Wind helemaal uitgewaaid. Jammer dat ik op laatste dag op de ochtend mij niet lekker voelde,dus ziek aan terug reis begon en zo thuis ben aan gekomen. Maar dit pakte niemand meer van mij en ons af. Ik heb het dus gehaald met mijn gezondheid om naar de zee te gaan(nergens of helemaal geen pijnlijk klachten gehad toen ik er was). Hier stond ik dan voor paal, maar i Like it (zie mijn duimpje) zie foto boven aan.

Zoals je ziet was ik aan het zeilen, nee maar er kwam wel een zeilbootje langs (meestal als ik er ben en ik een zeilbootje zie) dan zeg ik van kijk ik ben het aan het zeilen.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. fijn, dat jullie zo genoten hebben en weer helemaal uitgewaaid zijn, dus jij kan er weer tegen.
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *