Daar sta je dan met je fiets (ik en mijn moeder)bij de stoplichten te wachten om over te steken,dat denk je dan nee hoor.Op de fietspad stonden scholieren van Roc Ter Aa(die staan daar dagelijks,wat dus niet mag) dus ik en mijn moeder tegen die scholieren vriendelijk dit is geen voetpad maar fietspad,keken ze ons aan van ja en.Ze gingen niet aan de kant(nee want ze konden er niet door,ze hadden dan om de fietsen heen moeten lopen naar voetpad.Ja en dan worden ze moe)Nee maar ze konden wel lopen naar de AH.Moet niet gekker worden,met woordenwisseling die we dus hadden met ze,uit eindelijk staken ik en mijn moeder toch over tussen hun toen het groen was.

Niets vermoedend stond ik aan de kant in boodschappen winkel(omdat ik het winkel wagentje in gaten moest houden van mijn moeder)en ook zo dat andere gewoon er door konden.Daar stond ik dan,en er kwam een mevrouw zei keek mij wel aan maar ik dacht bij mijzelf u zal eerst moeten zeggen van of ik aan de kant zou gaan.Dat deed ze niet,dus ik ging dus even aan kant toch maar.Ze zei tegen mijnmoeder wat ze dus niet wist waarom ik niet aan de kant ging,mijn moeder begreep dat wel.Die mevrouw en ik woordenwisseling gehad in de boodschappen winkel(iedereen die keek,daar zat ik op dat moment niet mee) daar door(nu ben ik dus voor die mevrouw de boos doener(van de buurt),zei moest tegen iedereen dat zeggen wat ze mee gemaakt had).O ja ik hoorde ook dat ze zei van dat ik haar aan geraakt had,wat dus niet het geval is.Ik heb gewoon mijn zegje gedaan,dat mag toch wel of niet.Als iedereen nu eens gewoon aan de regels zou houden,dan was het veel prettiger voor iedereen.Maar dat gaat blijkbaar niet meer.Ik zit er niet meer mee,maar die mevrouw wel.

Daarom ben ik door dit allemaal gewoon toe aan zee vitamine’s,even helemaal weg uit de dagelijkse sleur.

 

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. heel goed van jou dat je vriendelijk was maar wel voor jezelf opkomt !! dat moet ik de laatste tijd ook veel doen teveel mensen willen ook graag weer over je heen lopen als je aardig bent.

  2. Als die mevrouw nou gewoon netjes had gevraagd of je even aan de kant wilde gaan dan was er niks aan de hand, mensen worden soms zo snel boos.

  3. het lijkt de laatste tijd inderdaad of iedereen aan vakantie toe is (of misschien wel aan zonnig weer) want iedereen is kribbig tegen elkaar, en je hoeft inderdaad maar iets te zeggen of vragen of je krijgt de wind van voren.
    maar hou je taai, er komen altijd betere tijden.
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *