Wat kan de buitenlucht met zon en winderig weer je heel erg vermoeid maken. Ieder geval mijn dagelijkse portie buitenlucht vitamine D en beweging heb ik zo dan wel gehad. Goed bezig zeg ik dan weer tegen mijzelf meteen intensieve revalidatie erop zitten voor mijn gezondheid. Hier is ie dan mijn sneeuwpop, is beetje gesmolten.

Dacht dat ik het gehad zou hebben met ziek zijn niet dus, nu zit ik met buikgriep. Mijn stem is niet verloren gegaan, maar mijn stem is toch volbracht vandaag op 21 maart 2018. Ondanks met mijn buikgriep toch gegaan.

Dunkin Donuts komt te zitten in Eindhoven(komt dat goed uit wil toch een dagje er naar toe).

 

Doe mee met de conversatie

5 reacties

 1. leuk sneeuwpopje, ook leuk tuinsetje.
  elke dag naar buiten is voor iedereen goed.
  beterschap met je buikgriep, is ook geen pretje.
  je stem uitgebracht, is dus niet verloren gegaan.
  ben zelf niet zo’n fan van donuts, maar voor iemand die ervan houdt, is het leuk als er in de buurt vanwaar je woont ook een vestiging komt.
  groetjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *