Enerverende mee loop dag voor mij was het in het ziekenhuis(mocht een dagje mee lopen),deed dat niet voor mijn plezier.Zo zag ik dat toch een beetje als een (snuffelstage) en (stage) gelopen in het ziekenhuis.Gesloopt was ik naderhand van die dag.Beroerd gewoon.Ik kan wel zeggen dat ik van die dag wel afgevallen ben.Indruk heeft het op mij gemaakt die dag.

Zal maar meteen zeggen dat het geen (snuffelstage) en (stage) is geweest,maar wat dan wel.Ik was daar een dagje om iemand te steunen die geholpen moest worden voor een behandeling die dag in het ziekenhuis.Achter af gezien ben ik blij dat ik die persoon kon steunen,en die persoon vond het ook fijn dat ik dat gedaan had.

Terwijl de persoon waar voor ik deze dag mee was gegaan op de dagverpleging lag,om uit te slapen van het roesje en ik naast het bed zat.Hoorde we , ik en andere personen die bij de persoon aan bed zaten die ook geholpen waren en zusters die op deze afdeling werkte dat brandalarm af ging.

Zusters die liepen op de gang om te kijken waar het vanaf kwam dat wisten ze niet,waar ze achteraf tegen elkaar afgesproken hadden dat ze dat in het vervolg even met elkaar over moeten hebben mocht er dadelijk wel echt brand zijn wat ze dan moeten doen.

Uit eindelijk was het loos alarm,als het wel echt was dan waren we allemaal nat geworden van de water sproeiers instalatie’s die aan het plafond hongen op de kamers.Zo dat brak zo wel deze dag.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. spannend, brandalarm en geen brand, en in een ziekenhuis komt dat toch spannender over.
    goed, dat je een steun kon zijn voor iemand, die geholpen moest worden.
    groetjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *