2 jaar met pijn gelopen en nu pas er achter gekomen waar de pijn vandaan komt. Pijn komt van mijn achillespees oefeningen doen die ik van fysio gekregen heb, en er voor naar fysio voor behandeling. Behandeling gehad pijnlijk. Ik mocht er weer naar toe voor behandeling bij fysio voor mijn achillespees. Gelukkig dat ik er lag, kreeg flauwte van enorme pijn scheut van deze behandeling.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Mijn man heeft daar ook zo’n last van het schijnt echt een nare pijn te zijn. Sterkte

  2. elke pijn die je krijgt is niet leuk, zo heb ik ischias, daar kun je ook z’n lekkere pijnscheuten van krijgen, zeker als je ’s nachts in bed om wilt draaien.
    maar sterkte hiermee, en maar hopen, dat de fysio gaat helpen.
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *