Onverwachts bij kaakchirurgie voor mondhygieniste (zei heeft daar een ruimte) kaak en gebit foto moeten laten maken

(wist daar niks van en was dan ook niet op de hoogte). Nu weet ik waarom ze dat hebben gedaan (door dat mondhygieniste dit jaar stopt) en ik naar mijn eigen tandarts moet zit ook een mondhygieniste. En zei wil zo al wat info over mij er naar toe sturen. Foto eerst nog grondig door kaakchirurg bezocht. Vervolg afspraak is in augustus 2018 is dan aller laatste bij de mondhygieniste in ziekenhuis ,en zal dan denk ik een traantje moeten laten.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. ik hoop voor je, dat de mondhygiƫniste bij de tandarts ook goed voor je gaat zorgen. het is wel goed dat je het geruime tijd van te voren te horen hebt gekregen, dat ze stopt.
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *