4 maanden terug mailde ik mijn gastblogger verslag naar een blogger waar ik op haar blog dan kom te staan, dat was de bedoeling. Door die blogger ben ik nu opgelicht, het gastblogger verslag van mij, komt helaas niet op haar blog. Daar voor heb ik dan z’n moeite voor gedaan, is allemaal voor niks geweest. Zelfs geen mail van die blogger terug gekregen die ik verstuurd had, omdat ik wel eens wilde weten waar ik aan toe was, grrrr. Opgelicht dus.

Vraagje ben jij ooit ergens door opgelicht

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Ik heb wel eens wat op Internet gekocht dat was een computerspelletje voor mijn kinderen, maar het duurde heel lang en steeds al ik vroeg waar blijft het dan zei die persoon het spelletje is onderweg, maar later zei hij dan het ligt nog bij mij thuis en ik ben het vergeten op te sturen. Hij zei steeds iets anders en was duidelijk aan het liegen, we hebben het spelletje nooit meer gehad maar die persoon had wel ons geld wat we voor niks hadden betaald 🙁

  2. gelukkig ben ik nog nooit opgelicht door de web shops waar ik weleens wat koop, maar wat niet is kan nog komen, ik let wel zo goed mogelijk op en meestal zijn het wel betrouwbare sites.
    je vertrouwen in de mensheid gaat door alles wat je van en door het internet hoort en leest wel steeds minder worden. en dat is jammer.
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *