Daar zat ik dan in de wachtkamer van de mondhygieniste te wachten tot dat ik opgeroep werd, mocht gratis gebruik maken van haar WiFi.

Voor ik mocht gaan liggen in de behandelstoel bij de mondhygieniste vroeg ze eerst aan mij van zou je eerst je mond willen spoelen met een speciaal spoelmiddel (wat alle bacterie kapot maakt die in mijn mond zou zitten en op mijn tanden). Spoelen spoelen en mocht het uit spugen,en ik ging achter over liggen voor de mondhygiene behandeling.

Zelf vond ik het zo vervelend dat ik op dat moment kriebelhoest kreeg , voor mij doen was het niet de mondhygiƫne behandeling die ik voor mijn ogen had. Maarja niks aan te doen.

Mondhygieniste gaf mij tips voor mijn gebit nog zuiver te krijgen en deed het ook voor met mijn elektrische tandenborstel die ik mee genomen had. Dat is de voorwaarde die deze mondhygieniste neemt bij elke bezoek bij haar moet je dat mee nemen.

Status behandeling staat voor de volgende behandeling gepland zei ze tegen mij ,hier voor hoef ik mij niet druk voor te maken want het steld niet zo veel voor. Eenigste is dat ze dan gaat kijken waarom op sommige plekken bloed en waarom op sommige plekken veel tandsteen blijft plakken.

Deze mondhygieniste is wel dat ze meteen de behandel gegevens naar mijn tandarts stuurde via mail, zo blijft tandarts ook op de hoogte. Naar dat de mondhygiene behandeling voor bij was en vervolg afspraak gemaakt was stond ik weer buiten. Kan nu weer mijn gebit vies maken met eten dit vind ik zo lekker een sandwich ik dacht meteen foto van maken mmm.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. lekker een fris gebit en dan meteen weer vies maken met eten, jammer!!!!!
    ziet er wel lekker uit, krijg gewoon trek.
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *