Ze vroegen op het werk dagbesteding daar werk ik op afdeling Repro waar ik werk van zou je graag kaarten willen maken,ik zei ja dat wil ik wel doen.Zo gezegd zo gedaan,en daar begon ik dus ging eerst kijken welke dingen ik er allemaal voor nodig zou hebben die pakte ik eerst voor ik er echt helemaal goed voor ging zitten om ze te maken. Geen gewone kaarten maar kerstkaarten.Stiekem foto’s heb ik er van gemaakt,zie boven aan

zo heb ik ze toch want de kerstkaarten zijn niet voor mijzelf maar voor op bestelling.

Nu ik er toch over vertel over het werk op een dag toen ik zat te werken kwam er een scholier die bij ons stage loopt ze vroeg aan mij van kan het zijn dat je blogt,ik zei ja dat klopt.Ze vroeg van zou ik je blog mogen zien ik zei ja dat is goed,ze liep naar de computer en ik noemde mijn blog adres en naderhand toen we dus op mijn blog aan kwamen vroeg ze van waar blog je over.Dat licht er aan zei ik, kan van alles zijn wat ik mee maak enzo.Dus ineens hebben ze op het werk mijn blog ondekt ,en ben ik de eerste (blogger op het werk) hoe leuk is dat.Ik kan zeggen dat ik dat wel leuk vond.En dit nog.

 

Fijn om te weten dat het werk begrijpt in wat voor omstandigheden ik nu zit.Ze zei van je weet zelf wat nu het beste is voor je,om te komen werken of niet.Ik dacht is kwestie van even het werk laten weten dat ze mij niet hoeven te verwachten.Omstandigheden waar ik dus in zat ja in zat, ik zit er nu niet meer in.Daarom nu ook pas weer een blog van mij.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Ik vind dat je super leuke dingen maakt. De dingen die je laat zien dan 🙂
    Mag je trots op zijn. 🙂

  2. leuke kaarten voor de feestdagen, ik zou er blij van worden als ik er zo een kreeg, handgemaakt, dus veel liefde en zorg aan besteed. hartstikke goed gedaan.
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *