Tja

Als het er nu naar uit ziet komen de klachten die ik dus al maanden heb van gewrichtspijn,van de bacterie die ik nu heb strepentokokken.Dus ik laat de antibiotica lekker z’n werking gaan(wat een luxe ziekenhuis stuurt recept naar mij toe)kan ik er aankomende week mee beginnen.Ookal zag ik er tegen op om in de dokters molen komen te zitten,ben ik nu wel opgelucht en blij wat er allemaal eruit gekomen is uit bloeduitslagen en onderzoeken wat ik heb.Geeft rust gevoel.

Wat er dit jaar er niet aan zit dat is het kerstpakket van het werk,die zal ik nu moeten gaan missen(omdat ik dit jaar niet hele jaar gewerkt heb gehad)maar in ziektewet gezeten heb en nog steeds.Tja,vind mijn gezondheid nu belangrijker dan een kerstpakket.Of ze moeten van het werk bellen van is het goed dat we je kerstpakket komen brengen(zou wel leuk zijn)maar of dat ook gaat gebeuren ik denk het van niet.Maar je weet maar nooit.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. je moet maar denken, je gezondheid is belangrijker dan een kerstpakket, als de mensen je maar goede wensen sturen, in gedachten of geschenk dat maakt niet uit.
    ik stuur je in ieder geval hele fijne en gezonde kerstwensen toe.
    lieve en warme groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *