Maar eerst dit zat in mijn mail,van Lees Dit Boek (door dat ik paar weken geleden uit gekozen was door hun om iets uit te testen). Zomaar gekregen gratis E-Book . Als ik nu niet mee gewerkt had, dan had ik dit dus nu niet in mijn mail box gehad.

Tijdens mijn half jaarlijkse controle afspraak bij de tandarts,daar geweest. Heeft die piep klein gaatje meteen gevuld. Fijn hoefde ik niet er voor terug te gaan. Jammer is wel dat je daar naar wel meer pijn hebt,voor dat je er naar toe ging door dat die bij mij een gaatje moest vullen. Veranderingen van tandarts praktijk onder andere tijden en zo. Ik bewaar hem goed, niet iedereen kan zeggen dat die van zijn of haar tandarts visitekaartje heeft. Ik dus wel nu. Verder Vitamine D op doen,lekker(gewoon binnen) van de zon.

image

 

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. brr. tandarts controle, maar ja, zo houd je het wel goed bij. en een foto van de zon in de zon en dan je boek lezen, nooit weg.
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *