Over drie maanden staat bloedprikken weer gepland en zelf bedacht van laat ik dat nou op drie april gaan doen, dan ben ik jarig.

En gaat dat mijn verjaardags kado worden  (moet dan weer om te onderzoeken of mijn waarde’s van mijn schildklier stabiel zijn gebleven ja of nee dit gaat dan nu via de huisdokter ) toch weer spannend. Voor goede doel zeg ik dat dan, tenslotte gaat dat over mijn gezondheid.

Iets anders auw spierpijn van over gehouden,van het uitwaaien met de storm. Heeft mij echt goed gedaan er even naar buiten ondanks dat het niet verstandig was omdat het zo enorm stormde, had ik dit echt wel nodig. Al was het wel gevaarlijk met die windvlagen. Samen was ik met mijn moeder door de storm, we hadden elkaar wel nodig om vast te houden anders vlogen we in de lucht hihi.

 

 

 

 

 

 

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. veel mensen zeggen tegen mij dat ze nooit in texas zouden willen wonen vanwege stormen, maar het stormt veel vaker en harder in nederland

  2. spannend om op je verjaardag bloed te laten prikken, een leuk kadootje aan jezelf, en heerlijk was de storm afgelopen donderdag, ik moest boodschappen doen, en waaide heerlijk uit.
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *