Ik het werk weer opgepakt naar dat ik in ziektewet gezeten heb,ze hadden mij gemist op het werk en ze waren blij dat ik er weer was.En ik heb ze ook gemist,en ik was blij dat ik ze weer zag en aan het werk was weer.Maar ben wel eerder gestopt,want merkte dat het nog niet zo goed ging,ben nog moe.Ieder geval ik heb mijn gezicht weer laten zien,dat is ook belangrijk.

Snik snik 18 mei de laatste werkdag in het gebouw waar we nu nog werken.Kort dag nu ,verhuizing staat voor de deur van mijn werk.19 mei is het dan zover,dan is het eerste begin gemaakt van de verhuizing.1 juni is mijn eerste nieuwe werkdag in nieuwe werkplek.Maar voor het zover is,moet er nog veel gedaan worden.

En over 3 weken dan ga ik heb ik nog te goed in gebruik nemen,lekker een verwen ochtend gaat het worden.Met een massage shiatsu,kijk er naar uit en ben er nu ook echt aan toe.Dan gaat ze mijn blokkade’s weer open maken,die in mijn lichaam dicht zitten.Was het maar zover

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. je krijgt het druk, enkel met leuke dingen, verwenochtend, nieuwe werkplek, maar nogmaals hou je taai,
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *