Maar je bent altijd welkom om te komen bij de kerstviering op 19 december 2017 ik van het werk kreeg ik te horen van mijn leidinggevende die opbelde vandaag, om te vragen hoe het met mij ging. Maar ik ga er niet op in, ookal zou het wel goed zijn om onder de collega’s te zijn. Maar ik heb zelf er geen zin in, dit door dat ze kort af waren tegen mij, ik merkte dat (ik kan er niks aan doen dat mijn gezondheid even tegen werkt). En zelf ook geen zin om nu alles te vertellen als ze iets zouden vragen. Nu weet ik het zeker dat ik het kerstpakket wel kan vergeten. Maar wel fijn van werk dat ze dit wilde vertellen tegen mij. En lief van mijn collega gekregen appje.

Bezorgdheid voor bloed prikken  nr 3 laatste van 2017 was niet voor niks. Daar lag ik dan met een (paniek aanval ) terwijl spier en spier wit zag ik aan de beurt was om bloed te laten prikken. Persoon die bloed af wilde nemen bij mij ging hulp halen zodat die andere persoon mijn hand vast kon houden. Ik kneep al in zacht bal de andere hand daar kneep ik mijn moeder die naast mij stond voor de steun. Ze kon bloed af nemen bij mij liefst 5 buisjes( 3 voor vitamine en 2 voor schildklier). Uit eindelijk dit jaar in totaal 12 buisjes gebruikt in drie keer, en heb ik drie keer bloed laten moeten prikken. Ik zeg dat ik er voor GESLAAGD ben ookal zag ik erg tegen op. Nu kan ik het afsluiten.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. ik hoop voor jou dat 2018 een goed en fijn jaar wordt en dat de uitslagen van je bloed ook mee zullen vallen.
    och en een kerstpakket kan je ook zelf wel verzinnen met goede gedachten en fijne wensen, heb je misschien ook nog meer aan dan aan spullen waar je niets mee doet en etenswaren die je eigenlijk niet lust.
    in ieder geval fijne kerstdagen of je ze nu wel of niet feestelijk doorbrengt, als je je maar goed voelt.
    kerstgroetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *