Ik moest het kwijt

Benieuwd of ik van het werk een kerstkaart terug krijg, ik heb namelijk een kerstkaart naar het werk gestuurd om te laten weten dat ik aan hun gedacht heb. Ieder geval iets goeds gedaan voor de medemens.

Bijdeze sorry voor mijn gezondheids spam van dit jaar. Maar ik moest het ergens kwijt om het van mij af te zetten.

Mijn dag kan niet meer stuk, GOED nieuws gekregen van de huisdokter over de bloed uitslagen van vitamine’s zag allemaal goed uit .Wel moet ik nog door gaan met vitamine D,maar dat is niet zo erg. Zo dit hoofdstuk kan ik nu lekker af sluiten.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. geeft helemaal niks en ik vind het zeker geen spam, jij kan er ook niks aan doen dat dit je allemaal overkomt dus gooi het er maar uit, en je hoeft hier helemaal geen sorry voor te zeggen.

  2. hai, je moet niets terugverwachten, als je iets voor iemand doet, dan valt het altijd mee, maar aan iemand denken en een kaartje sturen is in deze tijd van het jaar een heel mooie gedachte.
    zo’n “spam” zoals van jou, wil ik altijd wel krijgen en lezen, en trouwens ergens moet je je verhaal toch kwijt, dus doe dat maar hier.
    goede berichten zo op het eind van het jaar, jij kan fijn het nieuwe jaar in.
    heerlijke dagen en tot de volgende keer,
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *