45 minuten

Mocht ik het vergeten zijn geweest deze mondhygieniste afspraak(zelf vergeet ik dat niet,maar stel dat ik dat wel vergeten zou zijn) die gepland stond. Dan had ik via  herinnering’s mail die ze elke keer dan stuurd, dat ik er dan een afspraak had staan van de mondhygieniste.

Compliment van de mondhygieniste kreeg ik, door dat mijn gebit beter eruit zag zei ze dan de vorige keer. Had ik niet verwacht ik dacht van mijn gebit zal wel niet zo goed eruit zien, maar dus wel. Statusbehandeling van mijn gebit daar had ik mij beetje druk voor gemaakt, maar dat stelde niks voor dat zei ze de vorige keer wel toen we dat af gesproken hadden voor deze afspraak.

Toch had ik in mijn achter hoofd van wat zou dat inhouden Statusbehandeling,nu zit het er op. Metingen nam ze van mijn tandvlees en ze keek op bepaalde plekken bij mijn tandvlees waarom daar steeds bloed als ik mijn tanden gepoetst had. Daar na begon ze gewoon met mijn gebit zuiver en fris te maken weer. Dit alles duurde 45 minuten bij elkaar dus ook met mijn mond zo lang open liggen,naderhand had ik Kaakpijn er van over gehouden. Ik ben er niet vanaf,volgende afspraak bij de mondhygieniste staat gepland. Maar voor nu kan ik er weer even tegen, tot dat ik er weer naar toe moet.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Lastig is dat wel 45 minuten liggen, maar als je lang met je gebit wilt doen dan heb je dat er wel voor over.

  2. toch goed van je dat je dat elke keer weer zo lang volhoudt, met je mond open liggen en ook nog pijn lijden. en dan is een complimentje van de mondhygiëniste wel zo fijn.
    hoop dat de tanden en gebit goed blijven tot de volgende keer.
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *