S.O.S hulp heb ik gekregen op mijn vakantie bestemming op statsion van Vlissingen, hoe dat kwam vertel ik nu. Eerst kon je met geld daar naar de wc, sinds kort alleen maar met je pinpas. Zo gezegd zo gedaan, mijn moeder zei meid ik heb pinpas bij dus ga jij maar dan hou ik de deur wel open (heb geen goede ervaringen met wc deuren ). Mijn moeder deed zonder erg toch deur dicht, en ik wilde hem open maken maar dat lukte niet meer ( ze ging hulp halen). Wat ik voelde op dat moment was, dat laat ik achter wegen. Ieder geval via S.O.S knop die daar was kreeg ik hulp van die persoon. De deur kon weer open.

Terwijl ik dit aan het eten was aan het strand van zoutelande en mijn moeder ook, vloog er een bij steeds naar ons eten. Ondanks smaakte het toch lekker. Goed weer gehad na zomers warm weer. De dagen en de nachten door gekomen toen we er waren. In de ochtend en middag en avond met hapje en drankje. Zee van tijd hadden we.

Tv opname gehad van Omroep zeeland in Zoutelande, zou wel leuk geweest zijn. Jammer dat was het niet, maar ik heb wel een Omroep zeeland foto gemaakt.

We hebben afscheid genomen van zoutelande, we gaan niet meer terug.

Terug trein reis verliep op het laatst niet zo, we zaten in de verkeerde trein. Maar we zijn goed met de trein terug gekomen, waar we woonde.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Ja daar kan ik ook niet tegen, ik had dat een keer op een camping in italie daar had je een bepaalde plek waar je heen moest om te douchen en na het douchen kreeg ik de deur niet meer open, vreselijk. Ik heb enorm lopen rommelen om toch dat slot weer open te krijgen een paar van mijn vingers bloedde zelfs.

  2. lekkere kibbeling, net niet geïnterviewd, lekkere jus d’orange, uitwaaien aan zee, wat wil je nog meer, o ja, vast zitten in de wc, paniek in de tent, niet fijn, maar alles is goed gekomen, en jammer, dat jullie niet meer terug gaan, of misschien toch wel? groetjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *