De stap ga ik zetten binnen kort om naar het werk te gaan weer. Eerst om het nieuwe werkplek te zien, daar naar hoop ik weer te beginnen te werken maar dan wel voor een dag. Dit heeft mijn gezondheid al die tijd tegen gehouden.

Dit heb ik te horen gekregen van leidinggevende en contact persoon die op bezoek zijn geweest, dat er  BINGO middag is in december tijdens kerstviering. Daar voor ben ik ook uitgenodigd voor de kerstmiddag op het werk. Wel of niet er naar toe, daar heb ik nog ruim schoots tijd voor om er over te denken.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. wat leuk voor je, dat je er weer tegenaan kunt en met een leuk vooruitzicht voor de kerstviering, bingo, en dan ook maar meteen hopen, dat je bingo krijgt.
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *