Mijn collega was blij mij te zien (met haar even bij gekletst) ik was niet alleen mijn moeder was ook mee. En andere collega’s die mij kende kreeg ik van ze te horen van  (hey je bent er weer blij om je weer te zien). Rondleiding gehad op werk en om kijkje genomen. Ja het verlossende woord is er uit,  in nieuwe jaar ga ik weer beginnen met werken voor een dag. Deed mij echt goed dat ze mij heel erg gemist hebben gehad. Als het er nu uit ziet ga ik naar de bingo kerst middag.

Reageerde helemaal mijn lichaam sinds dat ik naar het werk geweest was, al stress van (wat zullen ze wel niet denken op het werk van dat ik nog niet er ben geweest) van de afgelopen paar maanden kwamen er nu uit. Onder andere met een duim die uit het niets bewoog ( was heel irritant).

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. wat fijn zeg dat ze je gemist hebben , dat heeft je vast een fijn gevoel gegeven. klinkt erg gezellig een kerst bingo. en wat goed dat je het in het nieuwe jaar het weer rustig aan gaat opbouwen met je werk.

  2. heerlijk voor je, heb je heel goede voornemens gemaakt, ik hoop dan ook, dat je er veel plezier van gaat beleven.
    veel succes met de kerstbingo, je moet er wel niet met alle prijzen van doorgaan.
    een hele goede sinterklaas gewenst,
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *