Is maar goed dat mijn moeder zei van zullen we dan via de achter uit gang van het hotel naar buiten gaan,want mijn moeder keek om de hoek en ze zei van meid daar staat die dan de vrachtwagen van de show van Tineke Schouten.

Daar moest meteen een foto van gemaakt worden,voor bewijs hihi.Anders zouden ze het niet geloven.

Nu ik er toch over heb daar waren wij samen om op de avond naar een show van Tineke Schouten te gaan.Fijnste van dit allemaal was dat we een theater  aan het het hotel vast hadden(bedoel daar mee dat dat vast zat bij het hotel,en we dan op de avond gewoon vanuit het hotel meteen naar het theater konden gaan).Maar voor dat we er naar toe gingen begonnen we eerst Roermond te verkennen,we zagen dat er ook een kerstmarkt er was dus daar ook kijkje genomen.

Wat gegeten en gedronken en ook langs Outlet geweest(toen we er naar toe liepen hoorde we van verte sirene)we wilde binnen gaan bij Outlet en we zagen op de weg een brandweer wagen(achteraf toen we binnen Outlet waren zag ik mede werkers die daar rond liepen met een ‘walkie talkie’ praten en dat ging ik in de gaten houden(was maar goed ook,later meer er over er was een brand uit gebroken(ergens anders). Er was veel rook waar door we toen we aan het lopen waren het ook roken,en winkeliers hun deuren ook dicht hielden en sommige ook gesloten waren.Zels de treinen die reede ook niet,voor ons geluk dat we er al waren)Naar dat we de Outlet die was helemaal in de sfeer van de kerst

 

 

voor gezien hadden liepen we weer richting ons hotel.

Eenmaal in hotel gekomen naar dat we lange wandeling achter de rug hadden,namen we een pauze op de kamer voor dat we richting het theater gingen.Die dag kreeg ik bijna geen hap door mijn keel, door de spanning.

De tijd die ging in eens vlug richting de tijd dat we maar ons gingen klaar maken voor onze avond uit.Aan gekomen in het theater was druk zeg,namen we naar dat we onze plaats hadden gevonden gingen we zitten.Ik zei tegen mij moeder van waarom zitten er allemaal voor mijn doen oudjes(meid weet je wel hoe lang Tineke Schouten al op treed) ik zei dat weet ik niet.Het begon ik was zo zenuwachtig om Tineke Schouten in het echt te zien(achteraf was het allemaal mee gevallen) Genoten ikzelf en mijn moeder van de show  van,Tineke Schouten.

Min punt was wel dat ik niet zo goed kon slapen en ik dan wel blij was volgende dag, dat we weer naar huis gingen maar eerst namen we tijd voor om te ontbijten,was echt veel keuze. Terug op hotelkamer pakte we de koffer en namen de lift en gingen we uit checke, en daar naar liepen we naar het station maar eerst moest ik ook een foto van dit zie foto boven aan. Daar naar stapte we op de trein en was het voor bij.

Ik vond het een eer om op de facebook pagina van het hotel waar ik geweest was samen met mijn moeder,een recensie mocht schrijven.Zelfs naar dat het er op stond, hebben ze ook op mijn berichtje Like gegeven i Like it.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. wauw, een show van Tineke, is altijd lachen, en wat een sfeer in de outlet, jullie zullen wel van alles genoten hebben.
    fijne feestdagen,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *