Met gevoelige tanden,tandvlees ontsteking en kaak pijn (zo ga ik het oud jaar door)31-12-2016 dat het wel wat minder gaat worden.Ben er gewoon ziek van geweest. Ik ga niet vlug op de bank liggen als ik mijzelf niet lekker voel. Maar dit keer gisteren moest ik echt wel gaan liggen,man man man wat kan een mens beroerd zijn.Zoetjes aan gaat het  beter met mijzelf. En als het gaat over mijn gevoelige tanden en ontstoken tandvlees en mijn Kaakpijn,dat gaat ook steeds beter.Dus vandaag op oud jaardag,voel ik mijzelf fijner als gisteren.

Zelfs had ik zin om even kijkje te nemen bij het (Vreugde vuur 2016 in Scheveningen) ik dacht het niet,nee ik bleef lekker thuis en maakte zelf wel een eigen  (Vreugde vuur 2016) vond het goed gelukt van mijzelf,zie hier boven.

KNAL KNETTER BAM BOEM dat is het geluid wat ik al dagen achter een hoor en nu hoor ik het ook weer van buiten,ze zijn al goed op weg om het jaar 2016 af te gaan sluiten.

 

Dat nog wel lang duurt voor dat we dit jaar achter ons laten.Maar bijdeze al voor mijn vaste blog lezers alvast, Happy New Year!

Ik laat 2016 zoals die is, en ik kijk dus ook niet meer terug. Want het was voor mijzelf al een Heftig jaar,waar ik niet meer over wil vertellen en ook dus niet naar terug wil kijken met een jaaroverzicht.

Mijn laatste blog van 2016.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. jeetje wat rottig, ben zelf ook niet blij, ik heb vreselijke uitslag midden in mijn gezicht ik zie er echt vreselijk uit en durf amper naar buiten te gaan. ik ga dinsdag naar de huiddokter dus ik hoop dat het goedkomt. voor jou ook heel veel beterschap want pijn aan je tanden en tandvlees is bepaald niet leuk.

  2. ooit gaat het over en wordt alles weer beter.
    veel plezier met het oudejaar afsluiten.
    groetjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *