Helaas mijn voetenscan filmpje wat gemaakt is geweest bij de opendag van mijn schoen/steunzolen specialist,hebben ze er niet opgezet op hun Facebook pagina.Wel een ander filmpje van de opendag.Moet er deze week toch er voor terug voor het aan meten van mijn nieuwe steunzolen(vraag ik toch er naar of ze weten waar het op staat mijn filmpje)Wil het zo graag zien,ik stond toen met mijn neus naar de muur omdat ik op de voetenscan stond.

Deze afspraak is gaat niet door maar die is verzet,liever zou ik willen dat die door kon gaan.Maar door mijn ‘blaasontsteking’ er tussen gekomen is,en ik enorme ‘pijn heb nog steeds’dat niet alleen moet ook om de zoveel naar de wc toe dan ben ik liever thuis.Dacht ik waarom zou ik dat dan door laten gaan en mij dan daar in de weg zitten,zit ik dadelijk daar met pijn dat zie ik niet zitten.

Tenslotte is het dit keer de bedoeling als ik daar ben,dat ik goed op let dat er goede steunzolen worden aangemeten op nieuw.Nu ben ik er met mijn hoofd niet bij,over twee weken kan ik er al naar toe dan hoop ik dat ik er met mijn hoofd er wel bij ben en dat mijn ‘blaasontsteking’ dan weg is.

En dit nog even voor dat ik met mijn blogje stop voor nu.Jammer dat die alleen nog maar in Amsterdam zit,en niet in het zuiden des lands waar ik woon.

Ik las dat er binnen kort een tweede zaak open gaat in Amsterdam.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. leuk, dat je gefilmd bent, nu nog uitzoeken waar die uitgezonden wordt, haha, en zeker goed opletten en blijven vragen tot je de goede steunzolen aangemeten hebt gekregen, zodat je weer goed vooruit kunt, en voor de donuts ga ik nog steeds naar mijn eigen supermarkt, tot “dunkin” hier ook komt, en ik zelf uit kan proberen of die lekkerder zijn.
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *