4 keer per dag moet ik deze week mijn antibiotica kuur slikken(dat doe ik met vloeibaar medicatie met een spuitje zie foto)

door dat ik moeite heb met pillen slikken.Op eerste dag 3x geslikt omdat ik toen pas op de middag begon(maar ik voel mij nu als stuk beter,in de zin dat ik mij weer kan ontspannen naar lange tijd niet kunnen doen.Minder pijn al aan mijn blaas).Ik hoop nu,betere tijden er aan komen weer.Ik moet niet meer eigen wijs zijn(liep te lang al met deze klachten(ze zagen nu er bloed bij zat)tijdens onderzoek van mijn urine.

Volgende week dan moet ik mijn urine weer laten controleren bij de huisdokter,om dan te kijken of de medicatie kuur van 5 dagen(daar zit ik nu aan) goed zijn werking heeft gedaan en of ontsteking aan mijn urine weg is.

Ik heb blaasontsteking,ik ben geen (dokters mens)dus daar door ga ik dan ook niet vlug er naar toe als ik iets heb.Ik ben dan z’n persoon van dat ‘trekt van zelf weg’ ,ja en dat moet ik dus niet meer doen,en voortaan gewoon dan naar de huisdokter gaan dan was ik misschien er nu al vanaf.En nu zit ik er mee,met die vervelende ‘branderige’ ‘jeuk’& pijn.Eigenwijsje ben ik gewoon.Dat het maar bij een week slikken van antibiotica kuur blijft,zit niet te wachten op nog een week.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. ja blaasontsteking is niet fijn, ik heb het ook gehad gelukkig was het met medicijnen net voorbij voordat ik toen op vakantie ging naar nederland want ik wil niet 11 uur in een vliegtuig zitten en steeds naar die krappe vieze wc moeten op zo’n vlucht.

  2. bah, vervelend zeg, was inderdaad maar eerder gegaan, dan had je er nu misschien geen last meer van gehad, en blijf er de volgende keer niet meer zo lang mee rondlopen, want dan wordt het misschien een chronische kwestie, en dat wil je echt niet.
    veel beterschap en groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *