Dit jaar dus niet

Dit jaar moet ik het zonder een dagje aan zee doen,wat andere jaren gewoon normaalste zaak was een dagje naar de zee gaan dit jaar dus niet. Inverband met mijn bekkeninstabilieteit door dat ik hier door pijn onder vind,en ik hier door niet goed of nauwelijks kan goed lopen voor langere tijd.En ik dus nu niet in en uit kan stappen goed met trein moet ik het nu achter mij laten. Maar ik ga ik er wel naar toe maar dan via omroep zeeland,in de eerste weekend van oktober zenden ze uit van uit zoutelande waar dan het kustmarathonzeeland start en eindigd. Zo ben ik er toch dit jaar geweest niet echt maar toch.Ik niet alleen maar ook mijn moeder.

Omdat ik niet naar zoutelande kan,komt zoutelande gewoon naar mij.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. jammer dat je niet naar je favoriete plekje aan zee kunt gaan, maar ook wel weer leuk dat het op de tv uitgezonden wordt en je er dan toch bij kunt zijn zonder pijnlijke momenten,
    geniet ervan en groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *