Omdat mijn verwen afspraak Was komen te vervallen(door dat mijn verwen persoon wegens omstandigheden niet kon) ,kon ik er dus toch wel heen hoe dat kwam,door dat mijn moeder daar voor ook een afspraak had staan.Mocht ik nu in haar plaats,zodat ik toch mijn verwen afspraak had.Lief gebaar van mijn moeder.Verwen dag met shiatsu massage was weer naar lange tijd weer lekker,jammer uitwerking er van iets minder.

Ik schaam mij er niet voor en ik kom er gewoon voor uit dat Bekkenfysio ook inwendig is.Vanaf nu worden mijn spieren van mijn bekken gemeten,met een probe dat gaat dan inwendig .En de probe wordt dan aan gesloten op de laptop,en kan zo mee kijken hoe mijn spieren werken(dat zie ik dan op beeldscherm met grafieken er is dan lijn en daar moet ik dan onder blijven,met mijn spieren)van mijn bekken.Want sommige mensen denken dat het maar mee valt Bekkenfysio,dus niet.

Dat het ziekenhuis maar terug belt dat hebben ze nog niet gedaan , dat hadden ze afgesproken.Dan weet ik tenminste waar ik aan toe ben of ik wel of niet een nieuwe verwijsbrief nodig heb.Aantal maanden terug ben ik ook bij die poli geweest niet voor mijn bekken maar ergens anders dus ik heb er al een verwijsbrief van.Maarja je weet maar nooit.Wil weer terug nu naar de bekkenpoli(ben ergens niet gerust over als het over mijn bekken gaat).Blijf zelf enorme pijn houden die ik niet uit kan houden.

Contact gehad met het werk,ze belde weer op naar mij om even weer op te hoogte te zijn van mij(om te vragen hoe het nu met met mij is).Ik zei steeds het zelfde nog, zit geen verbetering in.Ze zien mij wel weer verschijnen zodra ik weer de oude ben.Al kan ik mij er niet er bij neer leggen,dat het zo moet zijn.En dat het nog tijdje duurt voor dat ik er weer naar toe kan.Dus tot die tijd zit ik gewoon nog in ziektewet.

 

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. Jeetje best heftig zeg, en nee ik denk niet dat dit mee valt ze gaan niet voor niks van binnen kijken.

  2. je moet je maar optrekken aan de leuke dingen in je leven, zoals toch naar de shiatsumassage kunnen en over de minder leuke dingen niet teveel nadenken, maar blijf positief in het denken en doen, misschien valt het dan over een tijdje een beetje mee.
    veel sterkte en lieve groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *