Ik heb gestemd,maar op wie dat zeg ik niet. Zonder erg toch z’n sticker kunnen bemachtigen zie foto.

 

En heb jij gestemd?

Als ik dit woensdag 15 maart 2017 in de ochtend geweten had, dat ik op deze dag ‘Oog meting’ zou gaan krijgen (zou ik zeggen ja ja) Dus ‘Oog meting’ gehad, mijn ogen zijn beetje achter uit gegaan,’.

Nu hopen dat ik straks goed aan de nieuwe sterkte kan wennen (dan maar meteen ook een nieuwe bril uit gezocht) Ze hebben in de brillen winkel foto’s van mij gemaakt(mijn moeder heeft ze gemaakt) met mijn nieuwe bril die ik op had,dus bril foto shoot gehad. In afwachting nu,van een oproep van de brillen winkel dat ze binnen zijn. Einde van deze week weer terug geweest weer ,voor een bril te passen(die hadden ze nog niet binnen) Ik heb twee brillen uit gekozen.

Mijn nieuwe brillen,die ik uit gezocht heb. Jammer ik heb ze nog niet op,moet 2 weken wachten nog. Maar ik kon niet wachten om ze te laten zien alvast,dit zijn ze geworden.

 

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Leuk ik ben benieuwd, ik vind het zelf altijd wel leuk om een nieuwe bril uit te zoeken.

  2. altijd leuk als je slaagt voor een nieuwe bril, en nog leuke ook, ik heb ook gestemd.
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *