Mijn voetenscan die gratis was en dus heb ik die ondergaan, met opendag van mijn schoen/steunzolen/specialist hier voor had ik een uitnodig via de post gekregen omdat die een nieuwe naam heeft gekregen.Is ook ‘gefilmd mijn voetenscan (ze hebben mij eerst gevraagd of ik dat wilde) ik zei meteen ja dat mag wel. Alleen ben vergeten te vragen waar ik dat ‘filmpje’ dan kan zien,moet er toch keer voor terug voor nieuwe afspraak die gemaakt is meteen tijdens de opendag. Dan vraag ik meteen waar ik mijn voetenscan filmpje kan kijken. Hier onder Goodiebag,

Dit zat er erin allemaal,ook twee foldertjes.

Denk je dat je de hele tijd goed gelopen hebt gehad op je’ steunzolen’ die ze bij mij paar jaar terug gemaakt hebben gehad. (Te horen gekregen en achter gekomen) dat ze niet goed zijn geweest al die tijd. Achter gekomen nu,waarom ik zo last heb de hele tijd aan mijn voeten. Blij beetje dat ik geweest ben,voor een gratis onderzoek. Mede mogelijk gemaakt die (pijn)door mijn vorige ‘schoen/steunzolen/ specialist’, daar door oplicht dus. Zo zie ik dat.

Nu loop ik op mijn vertrouwde oude steunzolen (ik denk weet wel zeker dat ik hier op loop tot ik mijn nieuwe steunzolen krijg) die ik nog had en nog niet weg gedaan had,is maar goed ook ook om even geen pijn te voelen. Daar mee zijn even ‘bijna alle pijnklachten mee weg’ voor nu dan. Ja ik weet het had dan al langer even je oude vertrouwde steunzolen gebruikt, dan had je eerder geen pijnklachten meer. Ik zal meteen maar zeggen, ik ben eigenwijs persoon.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. och jeetje dus dat was de oorzaak van de pijn die je in je voeten had !! ben heel blij dat je het nu tenminste weet

  2. naar voor je, dat de pijn aan je voeten veroorzaakt werd door je “foute” steunzolen, nu maar goed opletten, dat ze goede maken.
    veel succes,
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *