Omdat ik niet op vakantie ga, dan maar vakantie gevoel zelf maken. 2 van de zes kleurplaten die ik gekleurd heb, opdracht huiswerk(om mijn gedachten te verzetten) van Bekkenfysio.

Bekkenfysiotherapeut vroeg of ik mijn huiswerk opdrachten gedaan had,ik zei ja die heb ik gedaan.Ze zei dat is goed nieuws om te horen. Ze heeft nog even behandeling gedaan bij mij (om te controleren of ik ze goed gedaan had). En ik kreeg te horen dat ze vond (dat ik geen nieuwe afspraak hoefde te maken,) ik dacht hoor ik dat goed. Maar dat toch voor de zekerheid  gedaan nieuwe afspraak voor over 3 weken pas (met in mijn achter hoofd mocht het even mis gaan dat ik dan gewoon terecht kan weer). Maar niet gedacht dat ik nu al (in juni begonnen en nu is het pas juli) z’n sprongen zou gaan maken met mijn bekkeninstabilieteit pijn. Geslaagde dag dus, trots op mijzelf. Maar dat heeft mij wel (pijn en moeite gekost) om ze onder de knie te krijgen de oefeningen. Nu heb ik ze onder de knie.

Deze kleurplaat van mij

hangt nu ergens in de ‘ spotlight’s’ hangt nu bij de (Bekkenfysio therapeut) aan de muur in haar behandelkamer. Door dat het mijn huiswerk opdracht was,en ik ze dan bij de volgende afspraak mee moest nemen (dat was op 11-7-2017). De andere heeft ze ook, maar deze vond ze het mooist. En ik heb mijn kleurplaat zelfs ook onder tekend die ze op hangde.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Dat is heel goed om te horen dat het iets beter met je gaat, goed gedaan !!! 🙂

  2. zo wordt je nog beroemd, want iedereen kan hem nu zien, goed gedaan trouwens, en fijn, dat het beter gaat, hou vol, groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *