Op de ochtend van 17 juli 2017 ging de telefoon om 9:00 dat was het ziekenhuis poli kaakchirurgie met de vraag of ik die middag al kon komen eerder dan verwacht voor mijn behandeling. Er was iemand uit gevallen, en ze dachten meteen aan mij. Mijn moeder die zei van o jammer nu ze ligt nu ziek op de bank en is benauwd. Maar mijn moeder zei wel van bedankt voor het bellen. Maar ik had al een afspraak staan volgende week er voor dus zo erg is het niet,maar ik had het wel anders gedaan als ik niet ziek was. Ik kug mijn longen uit mijn lijf, en heb zo benauwd. Of ik nog niet genoeg kwaaltje heb nu blijkbaar niet heb nu ook weer nieuw kwaaltje erbij. Ik doe het nu rustig aan, want ik wil volgende week wel naar kaakchirurgie.

Gekregen van mijn moeder op de dag dat het precies 11 jaar geleden was dat ik toen begon te werken mijn eerste werkdag, omdat ik alweer 11 jaar werk daarom deze kaart.

Eind maart begonnen met blaasontsteking nr 1 en april blaasontsteking weer opnieuw gekregen (dat nu niet meer). Mei weer een kwaaltje, juni bekkeninstabilieteit gekregen (dat heb ik nog steeds) juli deze maand verdikking bij mijn ooglid gekregen. Bijna 5 maanden bezig met kwakkelen aan mijn gezondheid. Niet leuk en prettig.

Als ik mijzelf weer beter ga voelen met mijn bekken, dan kan ik kiezen uit aantal dingen om te doen ik niet alleen maar samen met mijn moeder. Eerste wat ik uit kies om te doen, is lekker naar Mac Donalds. Dit heeft mijn moeder mij gegeven, pret pakket.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Ja ik voel met je mee, bij mij gaat het ook zo als het ene net weer voorbij is dan komt de volgende kwaal, het is lang geleden dat ik me echt gezond voelde en energie had.

  2. je wordt wel verwend, een pretpakket, een leuke kaart, mag eerder op je afspraak komen (al lukt dat niet), alleen je gezondheid dat mag best beter.
    verwen jezelf maar goed met extra vitamientjes en lekker zomerfruit, misschien ga je je dan beter voelen.
    zomergroetjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *