De dag die zou gaan komen die brak aan,en voor mij stond die dag in het teken een reis te gaan maken naar de andere kant van de wereld naar Amerika wel te verstaan.Om (inauguratie dag van Trump live) mee te mogen maken.Shit kwam er toen pas achter dat ik deze reis helemaal niet kon gaan maken, ik had namelijk geen (Visum) en (paspoort) besteld die ik wel zou moeten hebben om daar naar toe te mogen vliegen.

Wat nu dacht ik weet je wat,ik cancel gewoon deze reis kon ik gewoon doen omdat ik ook nog helemaal geen tickets er voor had ook vergeten te boeken stom dat ik was.En ookal kon ik er wel naar toe vliegen,dan nog zou ik niet op tijd landen in Amerika.

Live zat ik er toch bij en wel nu ook nog eens op de eerste rang daar had ik niet gezeten anders als ik er wel echt bij zou zijn,nu dus wel.Dus maar goed ook dat ik gewoon in Nederland bleef en dit dus thuis  via tv ging kijken.Sfeer van deze dag ookal beleefde ik die via tv leek wel of ik er echt daar bij was,al was dat niet.Nu ik er toch was dacht ik dan ook even cultuur op snuiven van Washington D.C. En als een echte toerist ook foto gemaakt.

Jetlag had ik er wel van over gehouden door dat ik vandaag 21-1-2017 weer terug was op de Nederlandse bodem(je was er toch niet echt naar toe geweest, ja dat klopt ook)maar toch had ik een jetlag van die dag over gehouden.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. heel leuke blog en foto, zo zie je maar weer, je kunt tegenwoordig overal bij zijn,
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *