Ik ben weg gepest

Wat ik nu mee gemaakt heb in blogwereld zeg dat is echt iets wat ik niet verwacht zou hebben van die blogger,ik ben weg (gepest) door die blogger. Vanaf nu mag ik de blogjes van die blogger niet mee zien,die gaat nu verder bloggen onder wachtwoorden.Die blogger gaf alle bloggers de kans om mail te versturen om toch nog van die blogger een wachtwoord te krijgen,dat deed ik dus.

Dus wat dacht ik toen ik mail terug kreeg van die blogger,las ik erin dat ik dus een NEE als wachtwoord kreeg betekende dat wist ik meteen van ik mag ze niet meer lezen.Als ik ergens niet tegen kan,dan is wel weg (gepest) worden.Kort maar krachtig blogje.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. pesten is zo laf en afschuwelijk als je wat met iemand hebt dan vertel je dat gewoon op een normale manier ipv pesten. eigenlijk zijn het heel erg zielige mensen die andere pesten maar dat is nog geen excuus voor ze om het te doen. sterkte ermee !

  2. je kunt ook denken van ben ik niet goed om je blogjes te lezen, jammer dan doe ik dat ook niet meer, heb ik meer tijd voor de andere bloggers.
    ik blijf je blogjes wel lezen.
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *