Stilte

Is even stil hier aan mijn kant dat klopt,

( ik geniet nu van mijn welverdiende rust )Dit door dat de Tsjechische buren met de noorder zon zijn vertrokken in eens, naar hun eigen land. Waar door ik nu echt van moet genieten, voor dat de rust weer weg is door dat ze er weer zijn(zijn echt buren die veel overlast veroorzaken). Hoop dat ze nog week weg blijven is echt waar (ik kom nu pas echt tot rust).

Minst leuke aan de zomer vakantie maand vind ik ook de over last van de buren afkomstig uit Tsjechiƫ. Met hun stank van de vuur, was het maar BBQ maar dat is het niet. Donders goed weten ze dat ik luchtwegen problemen heb, en ze gaan gewoon door. Daarom was ik blij dat dit even ook niet gebeurde.

De vervelende buren Tsjechiƫse is een gezin met kind die zijn weer thuis gekomen 14 augustus 2019. En ze laten luid en duidelijk horen dat ze er weer zijn, dus voor mij is de rust weer weg. Snak nu alweer naar volgend jaar zomervakantie dat ze weer met de noorder zon vertrekken. Twee en halve week zijn ze weg gebleven, en in die tijd ben ik echt tot rust gekomen door de stilte van geen buren hebben.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Je hebt helemaal gelijk geniet van je rust, o ik zie dat het alweer voor bij is de rust. He’ wat vervelend zeg.

  2. wat een toestanden in buurten tegenwoordig, houdt dan niemand meer rekening met elkaar? ik ben blij voor je, dat je dan toch even een rustige periode hebt gehad, en je weet het, geniet van de kleine dingen in het leven. Trouwens hebben andere buurtbewoners er dan geen last van?
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *