Ik onder ga binnen kort een nieuwe behandeling methode voor mijn bekkeninstabilieteit ,namelijk (acupunctuur). Hier mee ‘ leg ik de lat’ weer iets hoger, door dat het weer iets met (naalden) gaat worden. Ik ga er voor, benieuwd en spannend of ik er baat bij ga hebben.

Hier voor ‘ leg ik de lat’ ook weer hoger, ik ben begonnen dagelijks met (fiets conditie test) ,niet via een sportschool maar gewoon uit mijzelf. Elke dag ergens naar toe fietsen om zo weer te wennen, en in het verkeer te komen en om spier massa te krijgen weer.  Trots ben ik op mijzelf, dat ik dat maar gewoon doe.

Moederdag is leuk aardig maar voor mij is dat elk jaar weer een (trauma dag) door dat ik geen moeder heb kunnen worden, dat dit  er niet in zit. Zo kreeg ik toch op Moederdag van mijn moeder , een kado(omdat ze weet dat deze dag heel moeilijk voor mij is). Zelf heb ik mijn Moeder ook iets gegeven).

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. jee, acupunctuur, we horen wel of dat meevalt, al die naaldjes in je lijf.
    en Moederdag is echt een ding, zeker voor al diegene, die geen moeder kunnen worden.
    geniet maar gewoon van je moeder, dan weet ik zeker, dat jouw moeder ook van jou geniet.
    groetjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *