Eerst dit ja ik weet dat ik ze zie vliegen voor mijn ogen, zie vlekjes nog steeds. Maar dit keer zag ik echt iets vliegen voor mijn ogen, namelijk ik lag in bed en ik wilde nachtlampje uit doen daar vloog iets maar wist niet wat het was. Uit eindelijk was het een mot, die mijn moeder gevangen heeft gehad, ik durfde dat niet.

En ik was tijdje terug paar meter met mijn fiets tocht verwijderd van mijn werk, volbracht om er weer naar toe te gaan voor mijn eerste werkdag is het niet geworden. Moest van mijzelf om draaien om naar huis te fietsen, zat weer nog steeds in mijn spier kramp pijn modus die begonnen weer. Maar eerste begin is weer gemaakt ik ben blij dat het fietsen lukt weer.

Dit nog er komt weer een zwaar tijd voor mij aan, is dat ik geen koffie meer mag drinken dus moet afkicken ervan. Moet zeggen dat het best goed lukt om geen koffie meer te mogen drinken. Ik sta er 100% achter zelf om door deze moeilijke tijd te gaan.

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. Ja lastig als je iets lekker vind en het dan moet laten staan, ik hoop dat het je lukt. Zelf drink ik maar 1 kopje koffie per dag en dat bevalt ook goed.

  2. toch maar eens alleen op mottenjacht gaan, je moet het uiteindelijk ooit zelf doen.
    zo zie je maar weer, fietsen verleer je niet, maar fijn voor jou, dat het weer lukt.
    afkicken, altijd moeilijk, zeker als je iets lekker vindt.
    maar hou vol, succes en groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *