Het beter is dat je dan maar even langs de huisdokter moet gaan want je bent wel al lange tijd ziek,kreeg dat van het werk te horen niet van mijn vaste lijdinggegevende maar van een ander lijdinggevende.

Ze kreeg van mij als antwoord terug van ik ziek het liever uit, ik merkte aan de andere kant want het was een telefoon gesprek dat ze er niet mee eens was. Door dat ik gewoon door wilde geven dat ik nog ziek was. Daar voor had ik ook al meerdere keren afgebeld omdat ik weer last van mijn gezondheid had. Zo eindigde dus dit met een niet zo fijne telefoon gesprek. Ik ben er niet van gediend dat iemand anders is even gaat zeggen van ik vind dat dat … beter is voor je.

Ik zit vanaf januari naar mijn eerste werkdag tot nu thuis weer,want daar boven op kwamen de gezondheidsklachten weer naar boven die weer op speelde.

Eerlijk gezegd het werk staat gewoon even op laag pitje als ze op het werk nu eens gewoon door gaven aan de ander lijdinggevende hoe de situatie van mij is dan had ze ook niet zo uit hoeven te vallen tegen mij. Ik heb er een bittere smaak van over gehouden van dat telefoon gesprek. Onderbuikgevoel van mij zit nog niet lekker en zolang dat nog niet lekker zit blijf ik gewoon nog thuis. Bedoeling was dat ik gewoon weer naar het werk zou gaan was veel te blij dat mijn eerste werkdag gewoon goed ging.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. niet leuk voor je, dat iemand anders wil gaan beslissen over wat je moet doen, als je niet lekker bent.
    en ook niet leuk voor je, dat je niet naar je werk kunt.
    probeer alle vervelende gedachten om te zetten in leuke gedachten, zoals de zee, het strand, dingen, waar je zo van houdt, dan wil het misschien leuker worden en zeker als het weer mee wil spelen, want zoals nu krijg je vanzelf een naar gevoel van al die regen en wind, het is zo: de zon willen we terug.
    ik leef met je mee,
    lieve groetjes en een warme knuffel van lautje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *