Van mijn verwen persoon zomaar gekregen speciaal voor mij, stond voor mijn neus toen mijn (shiatsu behandeling) afgelopen was en ik terug liep naar de stoel om mijn schoenen weer aan te doen. Ik vroeg aan haar van moet ik bij de volgende keer geld mee nemen om het te betalen , ze zei van dat hoeft niet.

Ik ‘ gleed ‘uit op (mijn trappers van de fiets) naderhand kon ik niet meer de trappers vinden met mijn voeten. Mijn fiets moest ik stoppen, dus ik stapte van mijn fiets af (en zo belande ik en ook mijn fiets door dat ik mijn fiets naar de linkse kant stuurde) ‘ plat ‘ op een grasveldje. Meteen bedacht ik van telefoon pakken die ik bij mij had, en belde naar huis. Mijn moeder kwam want was dicht bij huis waar (ik dus lag). Nu alleen stijf en blauwe plekken nog.

Fietsen heb ik weer opgepakt, maar schrik zat er nog goed in (van glijd ik wel of niet uit weer) van mijn trappers. Maar het ging goed pfff.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Oh jee !! Sterkte. Ik herken het trouwens wel van toen ik nog fietste in nederland toen ben ik ook wel eens over mijn trappers uitgegleden.

  2. jammer, eerst een verwenmoment en daarna een schrikmoment, toch hoop ik, dat je wat aan de shiatsubehandeling hebt gehad, want dat zou anders jammer zijn, maar niet getreurd, daar heb je wel weer een leuke verrassing aan overgehouden, maar evengoed sterkte met de stijfheid en de blauwe plekken. en doorgaan met oefenen op de fiets.
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *