Is gewoon t veel

Mijn hele wereld stortte op een dag in eens in,ja echt waar kreeg slecht nieuws te horen(inverband met mijn schildklier die toch niet goed was).Daar voor ben ik vandaag met SPOED(voor vandaag stond deze afspraak gepland) naar het ziekenhuis gemoeten omdat ze mij daar wilde zien bij afdeling Internist,gelukkig hebben ze mij ook ontslagen weer mocht ik ook vandaag weer naar huis.Kreeg te horen dat nu mijn schildklier rustig is,dus en ik mij geen zorgen hoef te maken op dit moment(maar over paar weken er voor toch bloed laten prikken om te kijken hoe mijn schildklier status dan er weer voor staat.Maar voor nu was dit GOED NIEUWS opluchting dat ik was toen ik dat te horen kreeg.En in nieuwe jaar begint het dan toch nog niet goed,want moet dan voor de uitslag terug.

Of dat nog niet genoeg is staat er nu iets op de kweek en krijg ik ook nog eens een echo(om iets te sluiten)daar voor moet ik veel drinken op die dag.Ik mag dan niet naar de wc,pas naderhand.De dag er naar krijg ik dan via telefoon de uitslagen er van.Het huilen staat hoger dan het lachen bij mij.Dat zegt wel genoeg,is gewoon t veel

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. zeker wordt dit je teveel, er gebeurt ook veel te veel, maar hoop doet leven, en daar gaan we voor, dat alles ten goede keert.
    sterkte en veel lieve groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *