Even update Nu zit ik met darmklachten en moeilijke stoelgang waar door ik medicatie(poederzakjes voor moet slikken) voor heb,om ze op gang te laten komen.Dat niet alleen zit nu ook met oogklachten(zie zwarte vlekjes) voor mijn ogen.Ik blijf maar kwakkelen,moe dat ik er van ben.

Spoed naar de huisdokter gemoeten,op valreep onderzoek weer gehad waar voor ik er naar toe moest(voor vrouwelijke kwaaltje).Opgelucht ik dat ik weet wat uitslag was van het onderzoek.Zat gewoon te huilen bij de huisdokter,wist mij geen raad meer z’n enorme pijn had ik.

Ik wist uitslag van bloedonderzoek van vorige maand,maar kreeg meer uitleg van huisdokter onder andere van mijn schildklier(die werkt ietsjes t hard)ik hoef er geen medicatie voor.Maar voor zekerheid moet ik over paar weken toch weer bloedprikken er voor,om te kijken hoe die nu is.Daar voor ben ik nu dus ook weer opgelucht voor,maakte mij er voor druk.

Ben afgevallen.Maar wilde even weer update plaatsten,net terug van bloedprikken weer(ze gaan nu weer controleren bloed hoe het nu staat sinds de vorige keer)voor mijn schildklier en mijn vitamine b6 en d en voor b12)over zes weken weer bloedprikken(dat het dan laatste keer is,ben het allemaal beu).

Of dat niet genoeg is ben ik weer door verwezen naar het ziekenhuis voor onderzoek voor kwaaltje,zie daar ook tegen op.Maar ik kan er al naar toe over twee weken al.Dat dit ook maar achter te rug is.Het zit mij niet mee.

Ik zie ze elke keer vliegen bedoel er mee dat ik voor mijn ogen nog steeds vlekjes zie,dit komt allemaal door de stress en oververmoeid waar ik nu in zit.Zo lang ik niet weet waar ik aan toe ben.

Ik zit er bij en dan vragen ze niet aan mij,hoe het met mij gaat maar aan mijn moeder.Dan denk ik van dat bergrijp ik dan niet.Laat het los laat het los,ja is gemakkelijk gezegd dan gedaan.

Al die goede bedoelingen van de mensen om mij heen(die tegen mij sterkte wensen enzo)is goed bedoeld.Maar op den duur ga ik er moe van worden.Maar ik weet dat ze zorgen over mij maken,kreeg zelfs waterfles van zorgzuster.

 

 

Doe mee met de conversatie

8 reacties

  1. daar heeft mijn oudste zoon ook last van, hij is al 2x naar de oogarts geweest maar er blijkt niks aan de hand toch ziet hij aldoor vlekjes

  2. dat vind ik gek !! dat horen ze aan jou te vragen als je er zelf bij zit. je bent een slimme lieve volwassen vrouw dus je kunt echt wel zelf antwoord geven.

  3. inderdaad, laat het los, je voelt zelf wat je voelt, en elke keer weer iets anders, is niet niks, ik hoop, dat er een verbetering aan komt voor je, daarom veel sterkte en lieve groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *