Ik krijg het nog zwaar te verduren als de aan vraag (die krijg ik deze dagen binnen (die is intussen binnen gekomen) van het ziekenhuis poli waar ik vorige week ben geweest) voor de bekkeninstabiliteit therapeut. Dan goed gekeurd gaat worden,pas daar naar gaat het revalideren (voor mijn bekkeninstabiliteit) echt beginnen. Moet dan even er door heen , al zie ik er tegen op. Afspraak al intake gesprek bij de Bekken fysiotherapeut , plan voor aan pak gaat dan gepland worden. Hoe eerder hoe beter , dat ik dan weet hoe ik mijn bekken kan ontspannen. Daar ben ik echt aan toe.

Intake gesprek zit er op,klikte meteen met de persoon die de bekkentherapie geeft dat vind ik heel belangrijk. Ik kan volgende week al weer terug en die week erop (nog lange weg te gaan,maar begin is er al gemaakt) . Alles voor een goede doel zeg ik dan maar. Ontspannings oefeningen gekregen , daar ben ik ze dankbaar voor. Ontspannen kan ik nu weer , door de oefeningen die ik nu moet doen. Mijn Revalidatie is nu echt begonnen voor lange periode.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. misschien valt het wel mee, ik hoop in ieder geval dat het na je revalidatie een stuk beter zal gaan.

  2. ontzettend fijn dat je een goed klik had met de persoon van de bekkentherapie, dat is best wel heel erg belangrijk.

  3. fijn dat je geholpen kunt worden en dat er al een begin is gemaakt, hou vol, zou ik zeggen, dan komt alles weer goed.
    succes.
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *