Ik ingevuld

de vragenlijst voor een poli waar ik naar toe moet die ik moest in vullen voor mijn onderzoek in ziekenhuis binnen kort.Spannend vind ik het wel.

Onderzoek intussen gehad ik, (emotie dagje was het wel op die dag in ziekenhuis.Ik kreeg niks door mijn keel,en ik was op van de zenuwen).Toen ik het onderzoek klaar was meteen daar naar uitslag van gekregen(min puntje er van is wel,dat ik medicatie weer gekregen heb dat was maar eenmalig). Maar belangrijkste was dat is,waar ik aan toe was.Daar heb ik nu antwoord op gekregen.Dus ben opgelucht.

Slecht nieuws wat ik wel te horen kreeg,tijdens onderzoek in ziekenhuis was dat mijn(bekkenbodem te gespannen is,die moet ik nu laten ontspannen).Is gemakkelijk gezegd dan gedaan.

Ik heb nog een lange weg te gaan,maar wil ik er van af(van mijn bekkenbodenpijn)zal ik er toch iets aan moeten doen.Dus begin ik aan therapie voor mijn bekkenbodem,maar ik zie er als berg tegen op om eerst door de pijn te moeten gaan wil er verbetering komen aan mijn bekken.

Pretje om dit hebben dat is het zeker te weten niet,pijnlijk voor lichaam en geest ik kan er nu over mee praten.Vermoeiend ook je kan geen kant op alles is zo gespannen,dat je niet weet waar je het zoeken moet.Zelf heb ik dat in werking gezet dat ik dit nu heb.Vraag mij dus ook af hoe ben ik er aan gekomen,en vraag nu ook hoe kom ik er vanaf.

 

 

 

Doe mee met de conversatie

8 reacties

  1. soms helpt het een klein beetje om het van je af te schrijven en een beetje steun te krijgen. Het valt ook allemaal niet mee als je nog een lange weg te gaan hebt voor herstel.

  2. je moet nu zeker ontspannings oefeningen doen ? je hebt gelijk hoor eerst maar even rustig bij komen.

  3. met dit weer is het zeker geen pretje om je vervelend te voelen, maar ik leef met je mee, en hoop, dat je met goede oefeningen weer snel de oude wordt.
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *