Voor de mondhygieniste deze kaart om haar te bedanken voor de goede zorgen. Die ik van haar heb mogen ontvangen te tijden dat ik onder behandeling was. Iets goeds doen voor de medemens. Maar eerst krijg ik nog mijn aller laatste frissende gebit behandeling daar ga ik dubbel & dwars van genieten.

Mondhygieniste vond de kaart die ik gaf leuk en ze bedankte mij er voor. Gebit foto die vorige keer genomen was daar van kreeg ik de uitslag van, zag goed uit. Tijdperk ziekenhuis poli behandeling (waar ik elk jaar drie keer er naar toe moest,en dat 19 jaar lang) kaakchirurgie mondhygieniste heb ik nu af kunnen vinken. Naar dat ik vanmorgen mijn laatste frissende gebit behandeling kreeg van haar en toen zat het er op. Daar naar afscheid nemen van mondhygieniste en deed ik deur dicht. We waren er allebei stil van dat zegt genoeg. Ik ga nu nieuwe traject mondhygieniste beginnen dat gewoon binnen de tandarts praktijk.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. aan alles komt een einde, en je hebt dat goed afgesloten door haar te bedanken, en nu op naar het volgende avontuur, want het is en blijft toch afwachten of je met de volgende mondhygiƫniste dezelfde klik krijgt. succes ermee, groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *