Vang hem hoorde ik zeggen van iemand die in de supermarkt aan het winkelen was (daar was ik en mijn moeder ook) dus ik kijk om en zie dat er een man door beveiliger aan gehouden gaat worden en mee genomen wordt naar achter. Achter af bleek dat het een (dief) was die iets wilde stelen, maar hij ging naderhand met niks weg. Schrikken was dat wel zeg om dit mee te maken. Het had ook anders kunnen af lopen.

Ik mocht een tester zijn voor deze nieuwe smaak dat had ik er zelf van gemaakt voor Starbucks Ice Coffee wat ik gekocht had, geen duimpje omhoog maar duimpje omlaag (dit door dat ik het niet zo lekker vond).Verder van alles wat ik nog mee gemaakt heb lees je hier onder.

Ik vertrouw het niet meer ben bezorgd de vlekjes voor mijn ogen, daarom wil ik verwijzing voor de oogheelkunde (wil gewoon controle van mijn ogen) en ook beetje gerust gesteld worden.

Voor de goede zorgen en behandelingen die ik van mijn mondhygieniste altijd kreeg, ga ik haar nu bedanken bij mijn laatste behandeling van mijn mondhygieniste volgende maand.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. ik mocht ooit eens gratis een blikje red bull testen, ik vond het zo vreselijk zoet dat ik er de rest van de dag misselijk van was.

  2. eng om dit in de winkel mee te maken,
    alle ijskoffie hoef je ook niet lekker te vinden, er zullen heus wel zijn, die deze smaak wel graag lusten,
    een oog controle kan best zin hebben, al is het maar om je gerust te stellen,
    geef je mondhygiƫniste maar een dikke knuffel voor alle goede zorgen.
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *