Huisdokter geweest gesprek gehad en(Is nu een plan voor aanpak in werking gezet voor de pijn waar ik al maanden mee rond loop)Dat er nu maar iets uit komt en waar het aan ligt.Ik heb zwarte vlekje voor mijn ogen.Foto laten maken voor mijn Rug.Bloed laten prikken,voor (vitamine gebrek) en voor nog iets anders en voor op (Jicht en Reuma)of alleen (Jicht en of alleen Reuma) dat hoor ik aan komend donderdag dan mag ik bellen voor de uitslagen.Oeps is niet niks.

Voor dat ik dat te horen kreeg van de huisdokter(zie mijn vorig berichtje) dat ik bloed moest laten prikken(ging ik al van mijn stokje)mijn moeder was mee voor de steun. Lopend van huisdokter naar ziekenhuis zit dicht bij elkaar,gingen we eerst foto laten maken daar naar bloed prikken eenmaal in de wacht ruimte ging mijn moeder naar binnen om te vragen of ik voor mocht(dit door dat ik weer flauw ging vallen)Ik mocht voor,eenmaal in ruimte hadden ze de stoel al plat gedaan en kon ik meteen liggen.Heel vriendelijke persoon die bloed af nam bij mij en ook geduld had en ze deed het heel voorzichtig.Ik heb het over leeft het bloed prikken (5 buisjes )mocht in de hand knijpen van mijn moeder die was mee naar binnen gegaan.Naderhand moest ik overgeven en ging mijn moeder rolstoel halen (door dat ik helemaal slapjes was)en met rolstoel gingen we weer naar beneden toe.

mijn bloed testen ze op schildklier,nieren,ontstekingen,bezinkingen,
vitamine D,diabetes,reuma,artritis,jicht,urinezuur.Is niet niks.

Update over bloeduitslagen: Ik heb geen reuma artritis jicht(de huisdokter mijn moeder en ik waren opgelucht dat dat het niet was)en aan mijn nieren heb ik ook niks foto van mijn rug was ook goed (dat is goed nieuws).Maar minder goed nieuws is,dat mijn schildklier te hard werkt(daar voor moet ik over 6 weken op nieuw bloed laten prikken)en dan gaan ze kijken of het nog zelfde is.Zoja dan gaan ze er iets aan doen spannend.En ik vitamine d en vitamine b 6 dat is potje wat op de foto staat moet slikken(dat is boos doener dat ik laatste maanden zo pijn aan mijn voeten heb gehad(door dat mijn spier massa heel erg laag zijn).Dan over 3 maanden daar voor ook weer bloed prikken.Ze gaan kijken dan of het zijn werking heeft gedaan.Ik hoop het zo.

Enorme trots ben ik op mijzelf dat ik het gewoon over mij heen heb laten komen om bloed te laten prikken(daar zie ik altijd tegen op)Want nu weet ik waar ik aan toe ben,dat vind ik nu wel erg belangrijk nu ga ik er voor om weer helemaal beter te worden.Vind dat ik mijzelf daar voor wel een schouder klopje mag geven.

Mijn urine is dit keer op (kweek) gezet,daar over belde assistent over terug met de mededeling dat het er goed uit zag en er geen blaasontsteking zat.En ze het raar vond waarom ik mijn urine ingeleverd had. Dit wilde de huisdokter graag om keer mijn urine ook helemaal controleren.Dus daarom.Keer goed nieuws is ook wel eens fijn.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Gelukkig geen reuma !!!! Een te snel werkende schildklier is op zich nog wel goed te behandelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *