2 blogjes in een.Deze maand (moeten we afscheid gaan nemen, ik zal wel traantje laten op de aller aller laatste laatste werkdag die al over 2 weken is. En gaat het eindelijk verhuizing beginnen/aftellen oude dagbesteding,naar het nieuwe dagbesteding.Volgende maand dan is onze 1ste nieuwe werkdag,in onze nieuwe dagbesteding.

(ja ik ben er weer naar toe geweest(zo hoef je niet vaak naar de huisdokter toe en zo moet je er wel vaak er naar toe,in mijn geval is dat het geval)voor gesprek en onverwachts onderzoek gehad inverband met een kwaaltje.

Daar voor nu medicatie er voor,die ik maand moet gaan gebruiken.)Die hadden ze niet op voorraad bij de apotheek op de dag dat ik er voor kwam,naar dat ik bij de huisdokter was geweest.Dan maar een dagje wachten voor dat ik er meer ga beginnen met de crème,die ik nog op moet halen.Mijn urine onderzoek die was mislukt,daar dus keer voor terug,ze konden niet zien of ik wel of niet nog een blaasontsteking zou hebben.Ieder geval ik ga er nu vanuit dat de crème , werkt waar het voor moet gaan werken. En ik van die enorme pijnlijke gevoel af kom.Ik blijf positief!

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. jammer en toch leuk, misschien krijg je er een leukere werkplek voor terug, en jammer voor jou, dat het maar niet overgaat de bezoekjes aan de huisarts, in ieder geval beterschap en sterkte,
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *