Post gehad van het werk,een envelop van het werk ontvangen.Dus ik maakte het open,zat een brief in met info dat laatste werkdag 19 mei is & wanneer we beginnen te werken in onze nieuwe werkplek.Fijn dat ze mij zo toch op de hoogte willen houden ookal werk ik even niet,zeker omdat ik nu in de ziektewet zit.Maar er stond ook in dat we 1 juni pas beginnen, en rest van de dagen die er tussen zitten, lekker vrij zijn.Ga ik er van genieten.

Gaat beginnen volgende maand,mijn ‘nieuwe werk avontuur’.Jammer vond ik het wel van mijzelf dat ik niet afscheid heb kunnen nemen van mijn oude dagbestededing,en van mijn laatste werkdag daar.Het heeft zo moeten zijn dat het voor mij nieuw gegund is geweest.

Het is zoals het is,heb mijzelf er bij neer moeten leggen.Dus bijdeze,mijn oude ‘werk avontuur’ sluit ik bijdeze af.De deur daar van is toch op slot en gaat ook niet meer open,het gaat afgebroken worden en er komen woningen in de plaatst.

 

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. ze houden je goed op de hoogte, en willen je graag terug zien op de nieuwe werkplek, succes daar.
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *