Mijn (eerste werkdag) op de afgesproken werk begin tijd en werk eind tijd voor mij is mee gevallen( wel moest ik in werk ritme weer komen). Ik van werk Kerstpakket gekregen. De ontlading komt er nu uit ben ontzettend moe van alle indrukken, maar ik heb mijn gezicht weer laten zien. Ze waren blij om mij weer te zien.

Het werk vind het nu belangrijker dat ik kom op mijn eigen tempo en dat ik werk op eigen tempo(dat houd in dat ik zelf de begin werk tijd en eind werktijd mag bepalen). Had niet gedacht dat het werk mee zou gaan denken wat voor mij het beste lijkt, als het gaat over werken weer. Maar dat hebben ze dus wel gedaan geeft fijn gevoel.

Wie had dat gedacht,dat ik weer naar het werk zou kunnen.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. goed voor je, dat je weer in het werkritme wil gaan komen, ik hoop ook, dat je er weer plezier in gaat krijgen,
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *