Dat was het niet

Mee de leven van mensen is voortaan ver te zoeken hoor,ik loop nu niet snel maar sloom dit inverband met mijn bekken. En dat valt bij sommige mensen niet goed,zo ook vanmiddag was ik even in de stad en hoe sommige mensen dan reageren als je dus niet vlug genoeg loopt.Omdat ze dus niks zien van de buiten kant denken ze van die kan toch snel lopen,maar ze weten niet hoeveel pijn ik op dat moment had.Erg voor woorden ik denk soms van zat ik maar in rolstoel of liep ik met krukken dan zagen ze dat ik iets had en dan hadden ze misschien wel gelooft dat ik iets had waar door ik niet vlug was maar sloom.Erg voor woorden dat ik zo voortaan denk.

Ik wist dat het kon gaan gebeuren en vanmiddag is het gebeurd,ik stond bedoel mijn armen in eens helemaal in de kleur rood(ik viel bijna flauw komt omdat ik niet tegen rood kan als het gaat op mijn armen dacht dat ik uitslag had op mijn lijf)maar dat was het niet.Dat komt omdat ik net in die regen bui was en mijn jas die is rood en is tijdje terug gekleurd in deze kleur en die gaf af.Toch schrok ik ookal kon ik dat weten, dus ben ik meteen onder de douche gegaan en het is eraf de kleur rood.Ik leek nu echt een rood katertje.

 

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Ja ik kan me voorstellen dat je schrikt, gelukkig was het maar van je jas en kon je het met douchen eraf krijgen.

  2. de meeste mensen zijn te gehaast en willen door, door, door!!!!! en letten daarom niet op de medemens, laat je daardoor niet van de wijs brengen en doe het op jouw “slome” manier.
    heb je je jas laten verven? dan kan het inderdaad in zo’n hoosbui van zaterdag gebeuren, dat ie afgeeft, er kwam me ook een bak water naar beneden!!! maar goed, dat je meteen onder de douche sprong.
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *