We hadden een afspraak dat ze ons zouden komen op halen tussen drie en 10 over drie, dus niet mijn moeder opgebeld weer naar taxi centrale ja er is een taxi onder weg en die is er zo. Mooi niet,dus mijn moeder weer bellen namen gewoon niet op. Dus mijn moeder belde de poli kaakchirurgie op om te zeggen dat ik later zou komen (ze deden er niet moeilijk om) ja hoor de taxi is er. Om verhaal niet lang te maken, uit eindelijk beetje later geholpen maar ik hoefde niet eerst te wachten in de wachtkamer ik was meteen aan de beurt(en kreeg te horen van mondhygieniste dat het er nog beter er uit zag (dit inverband met mijn Paradontitus)  dan de vorige keer, kreeg er zelfs 10 er voor dit zag ik als een klein kado.

Het was was mij en ons dagje wel pff.

Ik ontslagen uit het ziekenhuis op poli kaakchirurgie/mondhygieniste , daar heb ik vanmiddag vandaag gelegen voor behandeling. Verder nu thuis, herstellen van behandeling aan mijn kaak.

Ondanks dat ik pijn heb aan mijn kaak, lekker patatje en frikandel speciaal gegeten en mijn moeder had er kibnuggets erbij. Naar dat ik en mijn moeder die was vandaag mee geweest voor de enorme steun, van ziekenhuis richting huis gelopen we hadden geen zin om weer de taxi te bellen en dan weer zo lang er op moeten te wachten(ook goed voor mijn bekkeninstabilieteit lopen vermoeiend was dat wel) heerlijk was dat in de buitenlucht met windje en zon. Zeker door dat de heen weg naar ziekenhuis tegen liep, hebben met tussen stop bij frietzaak om even uit te rusten, daar naar huis gelopen we waren kapot waren blij dat we meteen konden eten.

 

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. goed gedaan, een 10, prima hoor!
    en dan een fijne wandeling met een tussenstop voor patat met snacks, lekker hoor en ook wel verdiend, dan neem je de pijn er wel gratis bij.
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *