Fietsen kan je dus dan zou je inprinciepe gewoon naar het werk kunnen ja klopt. Maar ik heb iets aan mijn spieren en botten die pijnlijk en stijf zijn, dit door dat ze opgegeten zijn door deze streptokokken bacterie die ik vorig jaar had. Heen weg zou dan lukken om naar het werk te gaan (eigenlijk niet maar dat gaat dan nog wel) maar terug weg dat is iets wat dan niet zo goed gaat,dan komt het weer naar boven de stijf en pijnlijke spieren. Dat heb ik er niet voor over nog. En openbaar vervoer bus is niks voor mij en taxi is duur grap. Dus blijf ik gewoon nog thuis.

Dit nog. Bloedprikken elke 3 maanden dat hoef ik niet meer. Ik kan dit nu lekker afsluiten.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Ja thuis blijven is dan nog de beste oplossing, ik hou ook niet van de bus hoor, teveel mensen op een kleine ruimte.

  2. Fijn voor je dat je dat niet meer elke drie maanden hoeft laten doen.Kan wel begrijpen dat je dat nu fijn vind dat het stopt

  3. geef jezelf de ruimte om je helemaal beter te gaan voelen, en met dit weer in het openbaar vervoer, dat trouwens staakt, is ook geen pretje. ook fijn, dat je geen bloed meer hoeft te laten prikken, geniet maar van de zomer. groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *