Over 2 maanden dan is het zover en komt de grote dag aan dat ik afscheid moet gaan nemen van een persoon, waar ik al jaren en jaren achter elkaar voor behandeling naar toe ging. Daar kan ik dan daar naar niet meer naar toe, voor mijn behandelingen namelijk heb ik het over de mondhygieniste die stopt er mee. Traantje zal ik wel moeten laten bij de aller aller laatste behandeling afspraak, zeker omdat ik mij altijd op mijn gemak voelde daar. Nieuwe mondhygieniste zoeken daar ben ik mee bezig, je kan er niet vroeg er mee beginnen. Is nu de vraag of het dan klikt.

Voor mijzelf ben ik weer blij dat ik kan genieten(lichamelijk en geestelijk en van het weer zoals de zon ook van het fietsen. Minder is nog wel waar ik nog niet kan genieten dat er nog niks van gekomen is om naar het werk te kunnen, omdat weer op te pakken zit nog thuis. Ookal ben ik nog thuis probeer wel dagelijkse doelen te hebben om te gaan onder nemen). Dat was vorig jaar wel anders. Dubbel en dwars genieten is het nu voor mij.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Ja is altijd af wachten of het klit,hopen dat het klikt met je nieuwe mondhygieniste

  2. wacht maar gewoon af, hoe alles gaat lopen, meestal valt alles mee, dus druk maken heeft geen zin, geniet maar van alles wat er op je pad komt, ook van het weer, het doet toch wat het zelf wil. groetjes

  3. Fijn dat je zo kunt genieten nu! Ik begrijp dat je dat een tijd(je) niet hebt gekund. Hopelijk komt de energie ook weer om te kunnen werken. Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *